SSMY hakee toiminnanjohtajaa

Haemme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Yhdistyksen tehtäviin kuuluvat viljelijöiden edunvalvonta, neuvonta sekä tiedotustoiminta. Toimimme yhteistyössä marja- ja puutarha-alaan liittyvän tutkimuksen, neuvonnan, kaupan, teollisuuden ja ammatillisten järjestöjen kanssa kotimaassa sekä ulkomailla.
 
Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu
– viljelyyn, yrittäjyyteen, yhdistyksen toimintaan ja hankkeisiin liittyvä monipuolinen asiantuntijatyö
– yhdistyksen talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua oppia uutta. Ilta- ja viikonlopputyöt kokousten ja tapahtumien muodossa kuuluvat toimenkuvaan. Työ sisältää jonkin verran myös matkustamista. Ajokortti on työssä välttämätön. Työtä on mahdollisuus sopimuksen mukaan tehdä osin etätyönä.

Odotamme sinulta
– aktiivista otetta työhön ja motivaatiota uuden oppimiseen
– hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– hankeosaamista
– sopivaa koulutusta kuten ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa (esim. agrologi tai agronomi)
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä hyvän näköalapaikan marja-alan/ erikoismaatalouden kehittämistyössä. Työaika on sovittavissa 50 % – 100 %.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 25.2.2021 mennessä osoitteeseen Suonenjoen seudun marjanviljelijäin yhdistys ry, Jalkalantie 6, 77600 Suonenjoki tai sähköpostilla osoitteeseen leena.koponen(at)marjanviljelijat.fi